27 september 2011

Home | Wie | Hoe | Wat | Contact

Zoek een bedrijf in


en soort op
plaats naam

zoek

Ik heb een bedrijf en ik wil:

 • een nieuwe gratis
  suggestie aanmelden;
 • een nieuwe
  advertentie opgeven.
 • Bedrijfspresentaties en aanbiedingen van SCHOONHEID.NL

  Op de site SCHOONHEID.NL zijn twee soorten vermeldingen te vinden. Enerzijds presentaties van bedrijven gespecialiseerd in de productie, verkoop en gebruik van cosmeticaproducten. Anderzijds korte vermeldingen met de contactgegevens van bedrijven in dezelfde sector.

  Bedrijfspresentaties en aanbiedingen van SCHOONHEID.NL

  Op de site SCHOONHEID.NL zijn twee soorten vermeldingen te vinden. Enerzijds presentaties van bedrijven gespecialiseerd in de productie, verkoop en gebruik van cosmeticaproducten. Anderzijds zijn er suggesties te vinden (korte vermeldingen) met de contactgegevens van het bewuste bedrijf gekoppeld aan een vragenformulier. Gebruik dit vragenformulier voor aanvullende informatie/ vragen of om snel en makkelijk een offerte aan te vragen. Mocht de informatie op de site niet correct zijn, een zaak opgeheven of nog niet vermeld zijn, laat het ons dan weten. Alleen met de hulp van alle gebruikers kunnen we de site actueel houden. Mocht u nog goede suggesties hebben voor inhoudelijke artikelen op de homepage, dan kunt u deze sturen naar info@internetadres.nl

  Productkenmerken en VOORDEEL acties

  SCHOONHEID.NL heeft als doel een informatie platform te zijn voor consumenten in Nederland. Producenten en bedrijven adviseren wij dan ook nadrukkelijk om in de teksten aandacht te besteden aan unieke productkenmerken of speciale service/ diensten. Steeds vaker baseren consumenten en klanten hun keuze op zaken als; maatschappelijk verantwoordelijke productie, dierproefvrije producten, natuurlijke basisingrediënten of juist bepaalde productkenmerken zoals kleurecht, gebruik van chemische oplosmiddelen, esthetische kenmerken. Geef daarom goed aan wat uw producten zo bijzonder maken versus die van uw concurrenten.
  Naast inhoudelijke informatie geven wij het bedrijfsleven de mogelijkheid om via SCHOONHEID.NL speciale acties aan te bieden. Met de ACTIE/ VOORDEELBON krijgen consumenten de mogelijkheid om met korting producten te kopen of juist om als eerste gebruik te maken van nieuwe producten. Voor de klanten en prospects zijn er GEEN kosten verbonden aan het gebruik van deze bonnen, deze worden GRATIS door het bewuste bedrijf/ fabrikant aangeboden.

  Contactgegevens

  SCHOONHEID.NL bemiddelt niet tussen de aanbieders op onze site en geïnteresseerden. SCHOONHEID.NL vraagt ook GEEN commissie voor leads, offertes of boekingen. Geïnteresseerden kunnen daarom altijd rechtstreeks contact op nemen met de adverteerder. SCHOONHEID.NL is niet verantwoordelijk voor de informatie, acties en de producten die via de site worden aangeboden. Verhandeling/ verzending etc van de producten loopt dan ook niet via onze organisatie maar gebeurt rechtstreeks tussen de aanvrager en de adverteerder op de site. Voor aanvullende informatie moet u niet contact opnemen met onze redactie maar altijd rechtstreeks met het bewuste bedrijf.

  De adresgegevens van de bedrijven zijn te vinden op de tweede pagina die verschijnt als u een doorklik maakt op de kleine foto of de hyperlink. Voor een goede keuze (en in verband met de betrouwbaarheid van de informatie) adviseren wij u altijd eerst de bedrijfspresentaties/ informatieblokken te bekijken. Deze staan boven aan de pagina (boven de suggesties). Mocht de informatie op de site niet correct zijn, een zaak opgeheven of nog niet vermeld zijn, laat het ons dan weten. Alleen met de hulp van alle gebruikers kunnen we de site actueel houden.