27 september 2011

Home | Wie | Hoe | Wat | Contact

Zoek een bedrijf in


en soort op
plaats naam

zoek

Ik heb een bedrijf en ik wil:

 • een nieuwe gratis
  suggestie aanmelden;
 • een nieuwe
  advertentie opgeven.
 • Bedrijfspresentaties en aanbiedingen van SCHOONHEID.NL

  Op de site SCHOONHEID.NL zijn twee soorten vermeldingen te vinden. Enerzijds presentaties van sauna’s, thermen, zonnestudio’s beautyarrangementen en wellness in Nederland. Anderzijds zijn er suggesties te vinden (korte vermeldingen) met de contactgegevens van het bewuste bedrijf gekoppeld aan een vragenformulier. Gebruik dit vragenformulier voor aanvullende informatie/ vragen of om snel en makkelijk een offerte aan te vragen. Mocht de informatie op de site niet correct zijn, een zaak opgeheven of nog niet vermeld zijn, laat het ons dan weten. Alleen met de hulp van alle gebruikers kunnen we de site actueel houden. Mocht u nog goede suggesties hebben voor inhoudelijke artikelen op de homepage, dan kunt u deze sturen naar info@internetadres.nl

  Productkenmerken en VOORDEEL acties

  SCHOONHEID.NL heeft als doel een informatie platform te zijn voor consumenten in Nederland. Schoonheidspecialisten en -instituten adviseren wij dan ook nadrukkelijk om in de teksten aandacht te besteden aan unieke service/ diensten die zij leveren. Steeds vaker baseren klanten hun keuze op zaken als; speciale voorzieningen, apparatuur, hygiëne, advizering maar daarnaast ook op gebruik van speciale producten of werking van speciale apparatuur . Geef daarom goed aan wat uw diensten zo bijzonder maken versus die van uw concurrenten.
  Naast inhoudelijke informatie geven wij het bedrijfsleven de mogelijkheid om via SCHOONHEID.NL speciale acties aan te bieden. Met de ACTIE/ VOORDEELBON krijgen consumenten de mogelijkheid om met korting gebruik te maken van speciale aanbiedingen of juist om als eerste gebruik te maken van nieuwe diensten. Voor de klanten en prospects zijn er GEEN kosten verbonden aan het gebruik van deze bonnen, deze worden GRATIS door het bewuste bedrijf/ fabrikant aangeboden.

  Contactgegevens

  SCHOONHEID.NL bemiddelt niet tussen de aanbieders op onze site en geïnteresseerden. SCHOONHEID.NL vraagt ook GEEN commissie voor leads, offertes of boekingen. Geïnteresseerden kunnen daarom altijd rechtstreeks contact op nemen met de adverteerder. SCHOONHEID.NL is niet verantwoordelijk voor de informatie, acties en de diensten die via de site worden aangeboden. De aanbiedingen lopen dan ook niet via onze organisatie maar gebeurt rechtstreeks tussen de aanvrager en de adverteerder op de site. Voor aanvullende informatie moet u niet contact opnemen met onze redactie maar altijd rechtstreeks met het bewuste bedrijf.

  De adresgegevens van de bedrijven zijn te vinden op de tweede pagina die verschijnt als u een doorklik maakt op de kleine foto of de hyperlink. Voor een goede keuze (en in verband met de betrouwbaarheid van de informatie) adviseren wij u altijd eerst de bedrijfspresentaties/ informatieblokken te bekijken. Deze staan boven aan de pagina (boven de suggesties). Mocht de informatie op de site niet correct zijn, een zaak opgeheven of nog niet vermeld zijn, laat het ons dan weten. Alleen met de hulp van alle gebruikers kunnen we de site actueel houden.